dimarts, 21 de maig del 2019

VISITA A LES COVES DEL TOLL

El passat 14 de maig l'alumnat de 3r de primària de l'escola Vedruna Vall, van anar a les Coves del Toll a Moià per conèixer més coses sobre la prehistòria. La sortida es va fer dins l'assignatura de medi social.


Les Coves del Toll són unes coves prehistòriques del Paleolític Mitjà on s'han trobat restes fòssils de diversos animals com: el rinoceront, l'ós de les cavernes i el bou primitiu.

A les coves s'hi van passar tot el matí i van fer diferents activitats.
Primer van visitar la Cova del Toll. La cova era molt llarga, hi havien camins estrets i les parets estaven plenes de fòssils i pintures prehistòriques. Era molt humida i feia fred.
Després van realitzar diverses activitats. Es van pintar la cara com a prehistòrics i van crear un instrument que els prehistòrics feien servir per avisar s'hi havia animals. Tanmateix van practicar tir amb arc, van conèixer les pintures rupestres i van fer menjar prehistoric. El menjar es basava a una llesca de pa torrat amb fruits secs i mel i van dir que estava molt bo.
En acabar de dinar, van tenir temps lliure per jugar en un escampat, anar al pont i el riu.

En conclusió, ens van dir que s'ho havien passat molt bé. També que el que més els havia agradat era la Cova del Toll i el menjar prehistòric.
Agraïm a l'Àlex Flores i l'Aina Bella alumnes de 3r B per facilitar-nos la informació sobre la sortida.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada