divendres, 31 de maig del 2019

EL MAG D'OZ

El passat dijous 23 de maig, la Laura va venir a l'escola Vedruna Vall a explicar el llibre "El Mag d'Oz" a l'alumnat de 1r de primària.



La Laura és una estudiant i alhora va a diferents escoles a explicar contes a infants.
Els va explicar el conte del Mag d'Oz, ja que aquest 2019 es commemoren els 100 anys de la mort del seu autor, Lyman Frank Baum.
El conte parla sobre: una noia anomenada Dorothy viu a Kansas amb la seva tieta. Dorothy és transportada al món màgic anomenat Oz i intenta tornar a casa seva. Té l'ajuda de diversos personatges que es troba pel camí, un lleó, un robot i un espantaocells. Aquests l'acompanyen a veure el Mag d'Oz, que pot complir desitjos i per tant donar-los el que més vol cadascú. Pel camí es troben unes ulleres que els protagonistes fan servir per veure la veritat i intentar sortir del món màgic d'Oz. Tanmateix diversos enemics, sobretot dues bruixes, intenten impedir que aconsegueixin els desitjos i que la Dorothy torni a casa seva. 

La Laura va explicar el conte amb diferents dibuixos i fotografies, per fer-ho més agradable pels infants. 
En finalitzar, van crear les ulleres que els protagonistes del conte fan servir per veure la veritat.



En conclusió, els va agradar molt el conte i s'ho van passar molt bé amb la Laura.
Donem les gràcies el Jordi Martorell i el Pere Lladós alumnes de 1r A per explicar-nos el que van fer i com s'ho van passar.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada