dimarts, 14 de maig del 2019

EXCURSIÓ A BARCELONA

El passat dimarts 7 de maig els nens i nenes de 1r de l'escola Vedruna Vall van anar a Barcelona a visitar l'aeroport, el tren, el metro i el port.



A Barcelona hi van anar amb quatre mestres, l'Esther Malgosa, l'Àlex Fernàndez, el Jordi Benet i la Cristina.
En primer lloc van anar a l'aeroport de Barcelona. Allà, els esperava un guia. Ell els va explicar curiositats sobre els avions, com que cada 2 minuts surt 1 avió. Tanmateix van veure com els avions s'enlairaven i aterraven.
Seguidament van anar amb tren. Un cop dins del tren, un altre guia els estava esperant. Els van explicar que els trens tenen moltes estacions, i que el tren més ràpid del món va a 600 km/h i és del Japó.
Un cop finalitzat el trajecte en tren, van pujar el metro on van poder conèixer la cabina del conductor. El que els va sobtar, va ser que la cabina té molts botons i tots de diferents.
Per últim van visitar el port de Barcelona on van poder observar molts vaixells tant de grans com de petits.
En finalitzar, van anar a Barcelona GT. És un lloc on es poden llogar cotxes per fer petits "tours" per la ciutat de Barcelona, on també hi ha un museu. Els infants, en canvi només van observar els cotxes, i es van quedar molt sorpresos.

En conclusió, van gaudir del dia a Barcelona i van aprendre noves curiositats sobre els diferents transports de Barcelona. Tanmateix van descobrir nous llocs de la ciutat.
Donem les gràcies el Pere Lladós alumne de 1r A, per facilitar-nos la informació sobre la sortida.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada