divendres, 7 de juny del 2019

JORDI MARTORELL ACONSEGUEIX EL 1r PREMI

El passat 26 de maig es van donar els premis del concurs de dibuix dels Minyons de Terrassa. Van estar premiats tres alumnes de l'escola Vedruna Vall, el Jordi Martorell (1r de primària), Carla Vidal (4t de primària) i Paula López (5è de primària).



El concurs es va fer per commemorar el 40è aniversari de la Colla castellera dels Minyons.
Per començar, en aquest concurs van participar 30 escoles diferents de Terrassa on van rebre un total de 4.000 dibuixos fets per nens i nenes de diferents edats. Els i les concursants van compatir en diferents categories segons el seu curs escolar.

Jordi Martorell, alumne de 1r A de primària va estar premiat amb el 1r premi de la seva categoria.
El dibuix amb el qual va participar es veia: un castell fet pels Minyons, envoltat de gent amb pancartes on posava 40 anys i tot ple de confeti.
Per finalitzar, com a regal li van donar una samarreta dels Minyons, 4 entrades pel Tibidabo i una xapa dels Minyons. Tanmateix va fer un pilar de 3 persones on ell va ser l'enxaneta.


En conclusió, ens va dir que havia sigut una molt bona experiència i que s'ho havia passat molt bé anant a recollir el premi. Felicitem el Jordi Martorell pel seu 1r premi i l'animem que segueixi dibuixant tan bé com ho fa ara.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada